Hvordan laver man en ordre ?

Oprettet d.

Hvordan laver man en ordre ?

 

Ved første blik kan det godt være lidt fovirrende at lave en bestilling på dit eget GlasFoto. Hvorfor skal vi vide hvor mange personer eller dyr der er på dit foto, og hvor henne vedlægger man sit foto til ordren.
Giv os et par få minutter af din tid her til at læse dette blog indlæg og det bliver forhåbentligt meget nemmere...

 

Når vi skal indgravere dit foto i glasset skal det forbi en grafiker først. Ved normale foto fremkaldelser på papir kan man uploade sit foto automatisk sammen med sin ordre og så ryger det direkte ind i en stor printer som så optimerer og printer dit foto.
I vores ordre forløb er vi nødt til at tjekke om foto er i en god kvalitet, dvs. ikke er rystet og i en størrelse som også vil give et flot resultat.

Derfor kan vi desværre heller ikke lave en smart foto fremviser som kan vise det endelige resultat direkte på siden.

 

Fra start til slut er der 5 forløb i en ordre

1)

Første punkt er at klikke rundt og finde den glasblok størrelse og form som du gerne vil have dit foto i.
Der er mange former og prisniveauer, og er du i tvivl er du altid meget velkommen til at kontakte os via info@fotoiglas.dk eller på telefonen.

Vi sender også gerne et par forslag til dig som passer til dit foto og til det prisniveau du gerne vil holde dig inden for.

 

2)

På produktsiden for det produkt du valgte i Pkt.1 ovenfor skal du vælge nogle forskellige muligheder. Her er det bla. vigtigt at få angivet hvor mange personer eller husdyr der er på dit foto, samt om der skal indgraveres en enkelt linie tekst eller mere tekst.
Grunden til antallet af personer/dyr skal angives er at betalingen af vore grafikeres lavet ud fra det antal der er på foto'et. Så får du valgt 2 personer på dit foto med 3 personer vil din ordre blive forsinket og vi skal opkræve ekstra beløbet inden vi kan sætte ordren igang.
 

3)

Ved punkt 3 indtaster du din adresse hvor ordren skal sendes til, plus om du ønsker at Postdanmark skal bringe din pakke ud eller du vil hente den ved nærmeste postudlevering. Du vælger også her om du vil betale med betalingskort, bankoverførsel osv.

Bemærk at ved bankoverførsel afventer vi registreringen af din indbetaling inden ordren sættes igangt. Så det kan tage lidt ekstra tid.

 

4)

Når du har trykket på betal kommer du i punkt 4 til en ordre oversigt over din ordre(den bliver også sendt til dig på email).

I bunden af oversigten er der formular hvor du kan uploade et eller flere fotos til din ordre.

 

Det er også muligt at sende dine fotos manuelt på email(info@fotoiglas.dk) eller benytte vores foto upload funktion her på siden. Klik her for at se den.

 

5)

Når vi har modtaget din ordre, tjekker vi kvaliteten af dit foto for at sikre os det bedst mulige slutresultat.

Det er også¨her vi sende dit foto videre til vores grafikere og får tilpasset størrelsen til  den glasblok du har valgt.  Efter typisk 3-4 dage får vi grafikken tilbage og kan påbegynde den sidste del af din ordre.

Her indgraverer vi så dit foto og tilføjer tekst hvis dette er valgt i pkt.2. Bagefter pakker vi din ordre, laver forsendelses papirer og sender pakken til dig. Har du betalt med betalingskort eller Viabill trækker vi også betalingen for din ordre der.

Du vil modtaget email fra os omkring pakkenummer så du kan følge pakken, og efter typisk 2-3 dage efter vil du modtaget pakken.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar