Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Der er mange nye spændende muligheder

Lidt omkring fotos
Det bedste resultat kan opnåes ved et benytte fotos direkte fra et digital kamera. Det er jo ikke så overraskende da det også er gældende ved alm. fremkaldelse af foto.
En indskanning af et papir foto i god kvalitet er også meget velegnet.

Der er et par ekstra parametre der kan give 3D motivet det optimale resultat og som er lidt anderledes end ved almindelig fremkaldelse på papir.
Den primære årsag til dette er at man opbygger 3D motivet inde i glasset vha. mikroskopiske punkter, og det er ikke praktisk muligt at tilføje farver til motivet. Lasergraveringen laver en meget lille ridse i glasset som bryder lyset og bliver til en hvid prik.
Derfor opbygges gråtonerne inde i glasset ved at tilføje mange punkter tæt på hinanden hvor der er lyse områder i motivet, og undlade at placere punkter hvor motivet skal være mørkt.

Hvis der benyttes fotos af lav opløsning/størrelse og især rystede fotos vil det være svært at få detaljer nok til at lave et flot 3D motiv.
Det er dog kun ved de lidt størrer glasblokke at dette bliver rigtigt tydeligt. Ved de små glasblok størrelser og nøgleringe kan selv uklare foto hentet fra Internettet(Facebook, Google+ osv) næsten altid benyttes.

Summa sumarum, Skarpe fotos er det vigtigeste, derefter størrelsen. Der kan opnåes fantastiske resultater ud fra fotos helt ned til 600x600pixel i store glasblokke hvis foto’er er i fokus og evt. beskåret således der ikke er meget baggrund på foto’et.

Uønskede elementer på foto.
Ofte er der personer, biler mm. i baggrunden af fotos man ikke ønsker i sit 3D foto. Som udgangspunkt fjernes det altid af vore grafikere i 3D processen.
Der kan dog være tilfælde hvor det vil være en fordel at beholde noget af baggrunden. Det er i de tilfælde hvor personer læner sig op af feks. en bil eller sidder på en sten eller en bænk.
Ønsker man sit foto graveret som et flat foto i 2D fjernes vurderes det om baggrunden skal med eller ikke. Dette er en vurdering fra vore grafike, men har du selv specielle ønsker så skriv det endeligt ved eller efter ordre afgivelsen.

Beskæring af foto
Vores anbefaling er altid at få beskåret sit foto til ansigt & skuldre alene. Dette anbefales fordi det giver flest detaljer i 3D motivet og dermed det bedste resultat.
Hvis der er flere personer på foto’et er det oftes ansigt og overkrop der er anbefalet men det er afhænigt om personerne står tæt sammen eller står forskudt.
Det er i lidt sjældnere tilfælde bedst at få halve eller mere af kroppen med i 3D motivet. Det kunne være for at få en brudebuket, legetøj osv.med.
Gruppefotos med høje og lave personer hvor man gerne vil bibeholde opstillingen på foto’et der vil man 3D konvertere hele foto’et.

Sammenlægning af flere foto til et 3D motiv.
Som noget helt specielt og rigtigt smart kan man benytte flere forskellige fotos til det samme 3D foto. Det betyder at man kan lave et flot gruppefoto i 3D ud fra helt forskellige situationer.
Alle der har forsøgt at få optaget et gruppefoto med mange børn eller husdyr ved hvor svært at få alle til at kigge i kameraet på samme tid.
Da de fleste idag benytter digital kamera optager man oftes mange fotos for så at udvælge de bedste efterfølgende på computeren.
Nu kan du sende flere af dine fotos til os og angive hvilke personer på de forskellige fotos som skal benyttes i 3D motivet.
Man kan også sammensætte fotos fra forskellige anledninger eller tidsperioder. Så lav feks et gruppefoto af een person som 1 årig, konfirmand og som voksen !

Det vigtigeste når man ønsker at sammensætte flere fotos til eet motiv er at personerne på de forskellige fotos laver nogenlunde det samme. Dvs. det vil ikke blive vellykket hvis der er een person som sidder og kigger ind i kameraet, en person der er fotograferet i løb og den sidste er optaget liggende på en sofa.
Et gruppefoto med 2-15 personer hvor de alle kigger ind i kameraet, og hvor der er optaget en serie med 5-10 fotos giver næsten altid et perfekt resultat.

Skal jeg købe en lysbase ?
Vi anbefaler alle kunder at benytte lys sammen med deres glas foto. Dette er ikke fordi vi gerne vil hente flere mønter ud af lommerne på vore kunder, men fordi det får dit glasfoto til at fremstå helt klart inde i glasset.

Til nøgleringene er der ikke nogen ide i at købe en lysbase da de jo oftes selv har indbygget lys eller primært er beregnet til at ligge i lommen.